Telecí koleno nakyselo

160 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
329 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
7 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vodu se solí, octem a kořením přivedeme k varu, chvíli povaříme. Do vývaru vložíme očištěné telecí koleno, přiklopíme pokličkou a zvolna vaříme, až maso půjde oddělit od kostí (nejméně 2 hodiny).
  • 2
    Očištěnou zeleninu nakrájíme na nudličky, oloupanou cibuli na kroužky, přibližně 20 minut před koncem vaření přidáme do vývaru k masu.
  • 3
    Měkké maso vyjmeme, oddělíme od kostí, naporcujeme a přelijeme vývarem.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami nebo s chlebem a hořčicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.