Telecí kotlety s jogurtem

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety z telecího masa osušíme utěrkou a osolíme.
  • 2
    V míse si připravíme marinádu: Smícháme 4 lžíce oleje s rozetřeným česnekem a solí, rozmarýnem, bílým pepřem a šťávou z jednoho citronu.
  • 3
    Do marinády vložíme kotlety a dáme do chladničky na 3 hodiny odpočinout.
  • 4
    Potom si na pánvi rozpálíme zbylý olej a kotlety opékáme 5 minut z každé strany.
  • 5
    Hotové kotlety posuneme na pánvi stranou a do výpeku přidáme jogurt, drobně nasekanou petrželovou nať, sůl, pepř podle chuti a promícháme.
  • 6
    Telecí řízky servírujeme polité výpekem, na který poklademe kolečka pomeranče.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.