Telecí kotlety Valdostana

30 min.
Itálie
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1478 kcal
Bílkoviny
180 g
Tuky
75 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
549 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí kotlety zbavíme tuku a odřízneme část kosti. V každé kotletě nakrojíme malou kapsu. Maso osolíme, opepříme a kapsy naplníme vždy plátkem sýru. Kotlety zlehka naklepeme hladkou stranou paličky.
  • 2
    Připravené kotlety obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
  • 3
    Kotlety co nejpomaleji smažíme na pánvi s rozehřátým máslem. Když maso po jedné straně zezlátne, smažíme ještě asi 4 minuty z druhé strany.
  • 4
    Kotlety na talířích rozkrojíme, maso má být lehce narůžovělé, šťavnaté a sýr rozpuštěný.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.