Telecí kýta pečená v listovém těstě

65 min.
Evropa
Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
18 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a česnek podusíme na oleji spolu s kořením a portským vínem. Vložíme omyté maso, zprudka je opečeme, vyjmeme a osolíme.
  • 2
    Z listového těsta vyválíme plát, poklademe spařeným špenátem, opečeným masem a cibulí. Těsto uzavřeme, vložíme do trouby vyhřáté na 200 stupňů Celsia a pečeme asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.