Telecí ledviny flabé

40 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
729 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
42 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
811 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme ledvinky, osolíme, opepříme a krátce osmahneme na rozpuštěném másle v hlubší pánvi. Ihned zalijeme koňakem, poté ledvinky vyjmeme a udržujeme teplé.
  • 2
    V pánvi osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kari, hořčici, důkladně promícháme a zalijeme vínem. Povaříme na mírném ohni asi 15 minut, přidáme šlehačku a povaříme ještě 2 minuty. Do hotové omáčky vrátíme ledvinky a hned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.