Telecí medailonky na bylinkách

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
461 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
35 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z omyté telecí kýty (nebo panenky) nakrájíme 12 malých medailonků, mírně je naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme tymiánem. Maso poprášíme hladkou moukou, zprudka opečeme po obou stranách na oleji a vyjmeme.
  • 2
    Ve výpeku opečeme omytá, na poloviny rozkrojená rajčata, vložíme zpět medailonky a přidáme na nudličky nakrájenou šunku, máslo a nasekané bylinky. Vše podusíme ještě 2 minuty.
  • 3
    Medailonky upravíme na nahřáté talíře a ozdobíme rajčaty a nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.