Telecí medailonky na rajčatech

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme a oloupeme slupky, dužiny pokrájíme na kostičky. Olivy nakrájíme na plátky. Česnek oloupeme a pokrájíme nadrobno.
  • 2
    15ml oleje rozpálíme, přidáme pokrájenou zeleninu a česnek. Krátce podusíme, osolíme a opepříme, dochutíme cukrem.
  • 3
    Zbytek oleje rozpálíme a osmažíme na něm telecí medailonky. Osmažené maso servírujeme přelité zeleninovou omáčkou a ozdobené čerstvým tymiánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.