Telecí medailonky na rajčatech
40 min.
Ingredience
- 500gramůRajčata
- 1stroužekČesnek
- 4gramyTymián čerstvý
- 120gramůOlivy černé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaCukr krupice
- 480gramůTelecí svíčková
- 70mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
30 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Rajčata spaříme a oloupeme slupky, dužiny pokrájíme na kostičky. Olivy nakrájíme na plátky. Česnek oloupeme a pokrájíme nadrobno.
- 215ml oleje rozpálíme, přidáme pokrájenou zeleninu a česnek. Krátce podusíme, osolíme a opepříme, dochutíme cukrem.
- 3Zbytek oleje rozpálíme a osmažíme na něm telecí medailonky. Osmažené maso servírujeme přelité zeleninovou omáčkou a ozdobené čerstvým tymiánem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.