Telecí mozeček s citronem

40 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a odblaněné mozečky krátce povaříme v malém množství osolené vody s pepřem, octem a kroužky cibule. Mozečky vyjmeme, necháme okapat a upravíme je na nahřátou mísu.
  • 2
    Na pánvi zahřejeme máslo, až začne hnědnout. Přidáme lžičku octa, špetku bílého pepře, sůl a šťávu z půlky citronu. Vzniklou směsí mozečky přelijeme.
  • 3
    Nakonec pokrm posypeme nasekanou petrželkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.