Telecí po italsku
45 min.
Ingredience
- 100gramůMozzarella
- 600gramůTelecí kýta
- 1kusTymián čerstvý
- 100mililitrůVíno bílé
- 1kusLilek
- 8kusůŠalvěj čerstvá
- 2kusyRajčata
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 30gramůMáslo čerstvé
- 2kusyŠalotka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
18 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Naklepeme telecí řízky a na každý položíme tenký plátek lilku, mozzarelly a jeden lístek šalvěje. Necháme uležet.
- 2Zavineme a sepneme párátkem. Položíme na varný tác s kousky másla, nakrájenou šalotkou, rajčaty, tymiánem a bílím vínem.
- 3Osolíme, opepříme a vaříme v páře 25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.