Telecí řízky po milánsku

55 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
721 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
26 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makarony uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Šunku nakrájíme na kostičky a osmahneme na 20 g másla, přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a dusíme asi 4 minuty. Osolíme a opepříme. Přidáme makarony a nasekanou petrželku.
  • 3
    Omyté maso nakrájíme na řízky, mírně osolíme a opepříme. Řízky postupně obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve směsi strouhanky a poloviny nastrouhaného sýru. Smažíme je na zbylém másle po každé straně asi 3 minuty.
  • 4
    Řízky podáváme s makarony a pokrm ozdobíme zbylým nastrouhaným sýrem a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.