Telecí řízky s grilovanou zeleninou

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
162 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
16 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Citronovou kůru nastrouháme na jemném struhadle, dužinu vymačkáme. Lilek pokrájíme na plátky, stejně jako rajčata, petrželku a mátu posekáme na jemno.
  • 2
    2 lžíce oleje smícháme se 2 lžícemi citronové šťávy a ve směsi namočíme maso. Zbytkem oleje pokapeme zeleninu. Grilovací pánev rozpálíme a ogrilujeme na ní maso po dobu 4 minut z každé strany, poté zeleninu po 2 minutách. Osolíme a opepříme. Maso servírujeme s plátky zeleniny, posypané citronovou kůrou, mátou a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.