Telecí řízky se salátem z fazolí

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
37 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pažitku opláchneme a nasekáme na jemno. Česnek oloupeme, pokrájíme na malé kousky, rukolu a bazalku opláchneme, natrháme na kusy, rajčata nakrájíme na kostičky. 60 ml oleje smícháme s citronovou šťávou, česnekem a pažitkou. Rajčata smícháme s fazolemi, rukolou a bazalkou. Zalijeme dresinkem, osolíme a opepříme, maso poprášíme moukou.
  • 2
    Zbytek oleje rozpálíme, osmažíme na něm po dobu 4 minut maso, poté z pánve vyjmeme. Do pánve přilijeme vývar, přidáme máslo, necháme 2 minuty povařit. Maso servírujeme s fazolovým salátem, přelité máslovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.