Telecí v majonéze

120 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
433 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
24 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso naklepeme, nasolíme, opepříme a potřeme rozlisovaným česnekem. Svineme do velmi těsné rolády, ovážeme provázkem a zavineme do utěrky, kterou pevně na obou koncích utáhneme.
  • 2
    Roládu vložíme do velkého hrnce spolu s celou cibulí, mrkví, petrželí, bobkovým listem a novým kořením, zalijeme vodou a na mírném ohni vaříme 1 a 1/2 hodiny. Roládu necháme vychladnout ve vývaru. Studené maso vyjmeme z utěrky a nakrájíme na plátky, které rozložíme na plochou mísu, polijeme tatarskou omáčkou a dokola ozdobíme kolečky okurky a rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.