Teplý bramborový salát s bylinkami

60 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
17 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory pečlivě umyjeme a neoloupané nakrájíme na větší kousky. Vaříme do měkka ve slané vodě.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olej a osmažíme cibulku dozlatova.
  • 3
    Na dresing ušleháme olej, ocet, citrónovou šťávu a česnek do husté emulze.Nalijeme na horké brambory,přidáme nasekané bylinky, osolíme a opepříme. Podáváme s osmaženou cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.