Teplý salát z červené čočky

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
27 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, drobně nakrájíme, dáme na pánev s rozpáleným olejem, restujeme dozlatova, přidáme prolisovaný česnek, nastrouhaný zázvor, přisypeme čočku, přimícháme rozpůlené rajčata, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a podusíme asi 10 minut.
  • 2
    Připravený salát porcujeme na talíře, každou porci polijeme na pánvi rozpuštěným máslem a posypeme nasekanou petrželovou nati.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.