Těstovinové mušle
35 min.
Ingredience
- 4litryVoda pitná
- 2lžičkySůl
- 400gramůTěstoviny mušle
- 2stroužkyČesnek
- 500gramůRajčata
- 100gramůŽampiony čerstvé
- 1kusFeferony
- 1lžícePetržel - nať
- 40gramůSýr Gouda 45%
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a česnek. Přidáme rajčata nakrájená na kousky, feferonku a očištěné, nakrájené žampiony. Osolíme, opepříme a vše vaříme do zhoustnutí.
- 2Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.
- 3Uvařené mušle rozdělíme na talíře a do důlku uprostřed nalijeme omáčku.
- 4Podáváme posypané nasekanou petrželkou a nastrouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.