Těstovinové mušle

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
85 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na oleji zpěníme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a česnek. Přidáme rajčata nakrájená na kousky, feferonku a očištěné, nakrájené žampiony. Osolíme, opepříme a vše vaříme do zhoustnutí.
  • 2
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody, slijeme a necháme okapat.
  • 3
    Uvařené mušle rozdělíme na talíře a do důlku uprostřed nalijeme omáčku.
  • 4
    Podáváme posypané nasekanou petrželkou a nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.