Těstovinový římský předkrm

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
22 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
1 g
Cukr
887 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny vsypeme do hrnce s vroucí vodou a uvaříme podle návodu na sáčku do měkka. Poté je scedíme, necháme okapat a vložíme do vhodné misky. Ještě teplé je polijeme olejem, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Přidáme oloupaný, na tenké plátky nakrájený česnek a na plátky pokrájenou papriku. Nakonec do směsi přilijeme citrónovou šťávu, posypeme nahrubo strouhaným sýrem a opět promícháme.
  • 2
    Hotový předkrm rozdělíme na jednotlivé talíře, každou porci ozdobíme ostrým kečupem a olivami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.