Těstovinový salát s hroznovým vínem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
485 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
12 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle návodu uvaříme v dostatečném množství vroucí osolené vody těstoviny. Po uvaření je slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Ocet promícháme s olivovým olejem, cukrem, solí, pepřem. Hrozny omyjeme, bobule otrháme a rozpůlíme.
  • 3
    Oloupeme cibuli, rozpůlíme jí na klínky. Rukolu omyjeme a natrháme na kousky.
  • 4
    V salátové míse promícháme uvařené těstoviny, hroznové víno, cibuli, rukolu a vše zalijeme dresinkem. Salát rozdělíme na talíře a zdobíme pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.