Těstovinový salát s tuňákem a olivami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
539 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
16 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Promícháme je s nakrájenými fazolkami, na nudličky nakrájenými paprikami a jarními cibulkami.
  • 3
    Z tuňáka slijeme olej a maso vidličkou rozmačkáme. Olej smícháme s rostlinným olejem, octem, citronovou šťávou, prolisovaným česnekem a cukrem.
  • 4
    Těstoviny upravíme do mísy, navrch naneseme tuňáka, rozkrojená uvařená vejce, na osminky nakrájená rajčata, kolečka okurky a olivy, dozdobíme lístky bazalky, pokapeme zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.