Těstoviny Farfalle s brokolicí, ančovičkami a sýrem

35 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
602 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
6 g
Cukr
225 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek oloupeme a prolisujeme, sýr Parmazán nastrouháme.
  • 2
    Brokolici opláchneme studenou vodou, rozebereme na růžičky a dáme ji vařít do hrnce s osolenou vařící vodou, do druhého hrnce s osolenou vodou dáme vařit těstoviny.
  • 3
    Ve větší pánvi rozehřejeme olej a krátce v něm osmahneme prolisovaný česnek. Poté přidáme řezy z ančoviček a za stáléhé míchání je 3 minuty opékáme.
  • 4
    Uvařenou brokolici i těstoviny slijeme, necháme krátce okapat a přidáme do pánve k ančovičkám. Přisypeme sýr, za stálého míchání ho necháme rozpustit a obalit těstoviny a brokolici. Směs podle chuti opepříme a osolíme, rozdělíme ji na servírovací talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.