Těstoviny s fazolkami a paprikami

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
23 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny nasypeme do hrnce, zalijeme 2 l vody, osolíme a uvaříme na skus, scedíme a necháme okapat. Řídíme se návodem na obalu. Papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky, lilek také na kostičky, cibuli nadrobno, fazolky očistíme, odkrojíme vlákna a fazolky překrojíme, bazalku posekáme a česnek prolisujeme. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme fazolky, papriky, lilek, podusíme 5 minut, ochutíme česnekem, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou, přidáme rajčatový protlak, kečup, bazalku a dusíme zhruba 10 minut.
  • 2
    Těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme zeleninovou omáčkou a posypeme strouhaným ementálem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.