Těstoviny s konzervovaným tuňákem

30 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
609 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
31 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
4 g
Cukr
116 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve větším hrnci vaříme v osolené vodě těstoviny na zkus, scedíme, vsypeme do mísy a necháme na teple.
  • 2
    V rendlíku na oleji a polovině másla krátce smažíme česnek pokrájený na tenké plátky, přidáme tuňáka rozebraného na větší kousky (bez nálevu), citronovou šťávu, kapary a vypeckované olivy pokrájené na plátky. Opatrně mícháme a necháme prohřát.
  • 3
    Hotovou směs vsypeme na připravené těstoviny, přidáme zbylé máslo, posekanou petrželku a podáváme s listy salátu (může být i několik druhů).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.