Těstoviny s krevetami a kaviárem
30 min.
Ingredience
- 350gramůTěstoviny Linguine
- 4litryVoda pitná
- 4lžíceOlej olivový
- 3kusyCibulka jarní
- 1kusČesnek
- 230gramůKrevety tygří - loupané
- 100mililitrůVodka
- 25mililitrůCitronová šťáva
- 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 8lžicKaviár
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
755 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
33 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
497 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme krevety. V hrnci s osolenou vodou mezitím vaříme těstoviny. V pánvi na oleji osmahneme na plátky pokrájenou jarní cibulku a nadrobno nakrájený česnek. Vložíme uvařené a vyloupané krevety, opékáme 2 minuty. Pak krevety vyndáme, do pánve přilijeme vodku, citronovou šťávu, smetanu a vaříme 5 minut, poté pánev odstavíme. Přidáme kaviár, sůl a pepř. Scedíme těstoviny, smícháme je se směsí, na talíři pak ozdobíme krevetami, kaviárem a pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.