Těstoviny s krevetami a kaviárem

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
755 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
33 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
497 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme krevety. V hrnci s osolenou vodou mezitím vaříme těstoviny. V pánvi na oleji osmahneme na plátky pokrájenou jarní cibulku a nadrobno nakrájený česnek. Vložíme uvařené a vyloupané krevety, opékáme 2 minuty. Pak krevety vyndáme, do pánve přilijeme vodku, citronovou šťávu, smetanu a vaříme 5 minut, poté pánev odstavíme. Přidáme kaviár, sůl a pepř. Scedíme těstoviny, smícháme je se směsí, na talíři pak ozdobíme krevetami, kaviárem a pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.