Těstoviny s krevetami v rajčatové omáčce

70 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
10 g
Sacharidy
91 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V rendlíku na 2 lžících oleje restujeme drobně posekaný česnek, až zrůžoví. Přidáme nakrájená rajčata s nálevem, chilli papričky, které jsme zbavili semínek a pokrájeli na drobné nudličky a vaříme na mírném plameni zhruba 1/2 hodiny.
  • 2
    V hrnci se slanou vodou uvaříme těstoviny na skus, přecedíme je a vsypeme zpět do hrnce. Necháme hrnec na teple.
  • 3
    V pánvi na zbylém oleji při vysoké teplotě restujeme vyloupané krevety, až maso zrůžoví. Usmažené krevety vmícháme do rajčatové omáčky, přimícháme 2 lžíce posekané petrželové nati a na mírném plameni pomalu provaříme.
  • 4
    Těstoviny vsypeme na mísu, zalijeme omáčkou, ozdobíme drobně nakrájenou petrželovou natí a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.