Těstoviny s pestem

23 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
943 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
62 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
4 g
Cukr
329 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si připravíme pesto. V mixéru najemno rozšleháme lístky bazalky, petrželku, strouhaný parmazán, piniové oříšky a rozčtvrcený česnek. Během mixování postupně přiléváme olej tak, aby vznikla jemná pasta. Dochutíme pepřem.
  • 2
    Mezitím uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente, scedíme, necháme okapat a rozdělíme na talíře. Přelijeme pestem, dochutíme, dozdobíme bazalkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.