Těstoviny se čtyřmi druhy sýrů
20 min.
Ingredience
- 400gramůTěstoviny konzumní
- 4litryVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 50gramůSýr Ementál (Primátor)
- 50gramůSýr Fontina
- 50gramůSýr Gorgonzola
- 50gramůSýr Parmezán
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůSmetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
13 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
20 mg
Cukr
294 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme.
- 2V kastrolu zvolna ohřejeme smetanu s nakrájeným ementálem, fontinou, gorgonzolou a s nastrouhaným parmezánem.
- 3Ohřátou směs nalijeme na horké těstoviny a promícháme. Pokrm podle chuti opepříme.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.