Těstoviny se sardelovou omáčkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
812 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
37 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
119 mg
Cukr
205 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ponecháme si lžíci olivového oleje, zbytek rozehřejeme v pánvi. Přidáme rozetřený česnek a tři minuty smažíme. Zmírníme plamen, přidáme filety z ančoviček a smažíme 5 minut.
  • 2
    Hrnec s lehce osolenou vodou přivedeme k varu, přidáme zbývající olej a špagety 10 minut vaříme.
  • 3
    Do pánve s ančovičkami přidáme nasekané oregano, pesto, sůl a pepř.
  • 4
    Scedíme špagety a dáme je na ohřátou mísu. Přelijeme je omáčkou Pesto s ančovičkami posypeme strouhaným parmezánem.
  • 5
    Okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.