Těstoviny se žampiony, rajčaty a feferonkou
30 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny konzumní
- 350gramůŽampiony čerstvé
- 2kusyRajčata
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1kusFeferony
- 2lžíceOlej olivový
- 1hrstPažitka
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1,5litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V dostatečném množství osolené vody uvaříme těstoviny. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, omyté žampiony rozkrájíme na plátky, rajčata na malé kousky, oloupaný česnek prolisujeme, feferonku jemně nasekáme.
- 2Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony, prolisovaný česnek, kousky rajčat a feferonku, vše podle chuti osolíme, opepříme. Restujeme 3 - 5 minut.
- 3Uvařené těstoviny slijeme přes síto, necháme okapat a přidáme do pánve, vše dobře promícháme.
- 4Podáváme posypané jemně nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.