Těstoviny se žampiony, rajčaty a feferonkou

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
7 g
Sacharidy
100 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V dostatečném množství osolené vody uvaříme těstoviny. Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, omyté žampiony rozkrájíme na plátky, rajčata na malé kousky, oloupaný česnek prolisujeme, feferonku jemně nasekáme.
  • 2
    Ve velké pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony, prolisovaný česnek, kousky rajčat a feferonku, vše podle chuti osolíme, opepříme. Restujeme 3 - 5 minut.
  • 3
    Uvařené těstoviny slijeme přes síto, necháme okapat a přidáme do pánve, vše dobře promícháme.
  • 4
    Podáváme posypané jemně nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.