Thajská zelenina

40 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
22 g
Sacharidy
65 g
Vláknina
8 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Všechnu zeleninu očistíme, omyjeme, necháme okapat a nakrájíme na malé kousky. Kukuřici necháme okapat na sítě.
  • 2
    Svaříme ocet s 500ml vody, cukrem a špetkou soli. Poté v této tekutině zeleninu postupně odděleně předvaříme a vývar si uchováme.
  • 3
    Cibuli a česnek nakrájíme nahrubo a v hmoždíři společně s chilli papričkami utlučeme na jemnou pastu. Tu orestujeme cca 3min v rozehřátém woku. Poté přidáme zeleninu a vývar a na mírném ohni krátce cca 2min podusíme.
  • 4
    Zeleninu rozdělíme na talíře, posypeme sezamovými semínky opraženými na suché pánvi a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.