Ticinské brambory v alobalu

65 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
65 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
7 g
Vápník
562 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a jednotlivě rozložíme na čtverce alobalu. Opatrně uděláme několik hlubších zářezů na povrchu, osolíme, opepříme, vložíme snítku rozmarýnu a zalijeme olivovým olejem. Alobal zabalíme a stiskneme tak, aby spoj byl nahoře. Brambory vložíme do pekáče a pečeme 40 minut ve středně vyhřáté troubě. Potom opatrně brambory zpola rozbalíme, posypeme strouhaným ementálem a zapečeme dalších 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.