Toast s karamelizovanou cibulí, hráškem a kajenským pepřem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
4 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na plátky, česnek oloupeme (jeden stroužek si dáme stranou). Spolu s octem, vodou a kajenským pepřem pečeme 45 minut na 200 °C.
  • 2
    Bagety nakrájíme na plátky a zastříkneme olejem. Na posledních 5 minut je dáme do trouby k cibuli.
  • 3
    Mezitím povaříme hrášek na 4 minuty.
  • 4
    Nepečený stroužek česneku rozmixujeme s mandlemi v mixéru. Poté přidáme i hrášek, mátu, moso, citronovou šťávu, sůl a pepř.
  • 5
    Pečené plátky bagety potřeme hráškovou pastou a podáváme s cibulemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.