Toast s karamelizovanou cibulí, hráškem a kajenským pepřem
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusČesnek
- 1lžičkaVoda pitná
- 100gramůHrášek
- 2lžičkyMandle plátky
- 4lžíceMáta
- 1lžíceCitronová šťáva
- 7gramůSůl
- 7gramůPepř černý mletý
- 2kusyBageta
- 1lžičkahnědá miso pasta
- 2lžičkyBalsamico ocet
- 1lžičkaOlej olivový extra panenský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
4 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na plátky, česnek oloupeme (jeden stroužek si dáme stranou). Spolu s octem, vodou a kajenským pepřem pečeme 45 minut na 200 °C.
- 2Bagety nakrájíme na plátky a zastříkneme olejem. Na posledních 5 minut je dáme do trouby k cibuli.
- 3Mezitím povaříme hrášek na 4 minuty.
- 4Nepečený stroužek česneku rozmixujeme s mandlemi v mixéru. Poté přidáme i hrášek, mátu, moso, citronovou šťávu, sůl a pepř.
- 5Pečené plátky bagety potřeme hráškovou pastou a podáváme s cibulemi.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.