Toasty se sezamovými semínky a vepřovým
40 min.
Ingredience
- 250gramůGarnát obecný
- 4kusyCibulka jarní
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceKoriandr čerstvý
- 1kusVejce slepičí
- 8plátkůChléb pšeničný (bílý)
- 3lžíceSezam - semena
- 1,5decilitryOlej rostlinný
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 250gramůVepřové maso pečené
- 1lžíceOmáčka ústřicová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1158 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
81 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Do mixéru dáme jarní cibulky, garnáty, vepřové maso, koriandr, česnek, vejce, rybí (nebo ústřicovou) omáčku, sůl a pepř. Mixujeme několik vteřin. Směs přendáme do mísy, potom rozetřeme na chléb. Odkrojíme kůrku a každý plátek rozřízneme na 4 trojúhelníky. Povrch posypeme sezamovými semínky.
- 2Ve woku rozehřejeme olej a osmahneme připravený chléb. Nejdříve stranu potřenou směsí cca 2 minuty, potom kousky otočíme na druhou stranu a smažíme minutu.
- 3Hotové toasty podáváme ozdobené čerstvým koriandrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.