Tofu řecká variace
20 min.

Ingredience
- 150gramůOkurka salátová
- 100gramůRajčata
- 30gramůOlivy nakládané
- 30gramůCibule červená
- 1lžičkaOlej olivový extra panenský
- 80gramůSýr sójový - Tofu
- 0,5lžičkaBazalka
- 0,5lžičkaOregano sušené
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
103 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na kostičky. Červenou cibuli pokrájíme nahrubo, salátovou okurku očistíme a nakrájíme na kostičky. Zeleninu spolu v míse promícháme. Olivy použijeme vypeckované a rozdělené na půlky nebo na plátky. Přisypeme do mísy a osolíme. Okořeníme bazalkou a oreganem. Zakapeme citrónovou šťávou a olivovým olejem.
- 2Bylinkové tofu nakrájíme na kostičky a opatrně vmícháme do salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.