Tofu s fenyklem

40 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
8 g
Cukr
526 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sýr Tofu nakrájíme na kostičky, hlízu fenyklu pokrájíme na plátky.
  • 2
    Na pánev s rozehřátým olejem vložíme Tofu a fenykl, osmažíme. Přidáme olivy, okmínujeme, opepříme a osolíme. Zalijeme vodou a dusíme do měkka.
  • 3
    Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu a čerstvou bazalku.
  • 4
    Podáváme s vařenými těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.