Tofu s fenyklem
40 min.
Ingredience
- 1kusBazalka
- 1kusFenykl sladký - hlíza
- 1špetkaKmín římský
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 1šálekVoda pitná
- 1lžíceCitronová šťáva
- 250gramůSýr sójový - Tofu
- 1lžičkaOlej olivový
- 160gramůOlivy nakládané
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
19 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
8 g
Cukr
526 mg
Postup přípravy
- 1Sýr Tofu nakrájíme na kostičky, hlízu fenyklu pokrájíme na plátky.
- 2Na pánev s rozehřátým olejem vložíme Tofu a fenykl, osmažíme. Přidáme olivy, okmínujeme, opepříme a osolíme. Zalijeme vodou a dusíme do měkka.
- 3Před podáváním přidáme do pokrmu citronovou šťávu a čerstvou bazalku.
- 4Podáváme s vařenými těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.