Tortellini v polévce minestrone
40 min.
Ingredience
- 2kusyPórek
- 1kusCuketa
- 1kusCeler řapíkatý
- 4kusyRajčata
- 2lžíceOlej olivový
- 750mililitrůVývar z hovězích kostí
- 250gramůTěstoviny Tortellini
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyPetržel - nať
- 2kusyMrkev kořen
- 0,25kusKapusta hlávková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
10 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu očistíme a omyjeme, mrkev, celer a cuketu nakrájíme na plátky, pórek na kolečka a kapustu na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Všechnu zeleninu osmahneme na oleji, přilijeme vývar a povaříme asi 10 minut.
- 2Tortellini uvaříme podle návodu, scedíme je, propláchneme studenou vodou a po okapání je přidáme do polévky. Podle chuti osolíme a opepříme.
- 3Polévku rozdělíme do talířů a ozdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.