Tortelloni plněné špenátem

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
43 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
3 g
Cukr
791 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těsto vyválíme na tenký plát a vykrájíme kolečka o průměru asi 8 cm. Nasekaný špenát, sýry ricotta a parmezán, pažitku, polovinu rozšlehaného vejce, sůl a pepř smícháme v míse.
  • 2
    Kolečka těsta rozložíme na pracovní plochu a do středu každého upravíme asi 1 1/2 lžičky směsi. Okraje mírně potřeme zbylým rozšlehaným vejcem. Kolečko přehneme na polovinu a okraje pevně přitiskneme.
  • 3
    Tortelloni postupně vaříme ve velkém množství osolené vody al dente a udržujeme je teplé.
  • 4
    Všechny suroviny na omáčku smícháme ve velkém hrnci a prohřejeme. Tortelloni vložíme do omáčky, protřeseme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.