Tortilla se zelenou paprikou

85 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Papriku rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Šalvěj omyjeme, lístky natrháme, na jemno nasekáme.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme 3 lžíce olivového oleje a opečeme na něm brambory s cibulí. Po 10 minutách opékání přidáme papriku a ještě dalších 10 minut pečeme.
  • 3
    Vajíčka rozšleháme a přilijeme ke směsi brambor, cibule a papriky. Vše osolíme, opepříme, přidáme šalvěj. Na pánvi rozpálíme zbytek oleje, přidáme bramborovou směs a pečeme na středním ohni asi 8 minut. Potom tortillu obrátíme a pečeme dalších 6 minut z druhé strany. Tortillu vyjmeme a před podáváním ji nakrájíme na dílky jako dort.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.