Tortilla se zelenou paprikou
85 min.

Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
20 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Papriku rozpůlíme, zbavíme semen a nakrájíme na kostičky. Šalvěj omyjeme, lístky natrháme, na jemno nasekáme.
- 2Na pánvi rozpálíme 3 lžíce olivového oleje a opečeme na něm brambory s cibulí. Po 10 minutách opékání přidáme papriku a ještě dalších 10 minut pečeme.
- 3Vajíčka rozšleháme a přilijeme ke směsi brambor, cibule a papriky. Vše osolíme, opepříme, přidáme šalvěj. Na pánvi rozpálíme zbytek oleje, přidáme bramborovou směs a pečeme na středním ohni asi 8 minut. Potom tortillu obrátíme a pečeme dalších 6 minut z druhé strany. Tortillu vyjmeme a před podáváním ji nakrájíme na dílky jako dort.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.