Toskánská kuřecí stehýnka

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1005 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
90 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a osušená kuřecí stehna potřeme česnekem utřeným se solí a pepřem. Maso obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhance smíchané s drceným fenyklem.
  • 2
    Stehýnka smažíme v dostatečném množství oleje nejdříve pod pokličkou. Když se usmaží po jedné straně, obrátíme je a dosmažíme bez pokličky.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami posypanými pažitkou, obložíme dílky citronu a rajčat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.