Toskánské rizoto

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
496 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
7 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na oleji orestujeme kolečka šalotky, drcený česnek a kostičky papriky. Přidáme rýži, za stálého míchání minutu smažíme,aby se zrnka rýže obalila olejem.
  • 2
    Přivedeme k varu vývar, který přidáváme po částech ke směsi rýže s žampiony a vínem. Vše přivedeme k varu, stáhneme plamen a bez pokličky necháme vařit 15 minut. Pravidelně promícháváme.
  • 3
    Přidáme mořské plody a největší část vývaru, pravidelně mícháme, dokud rýže není uvařená. Zatím uvaříme brokolici doměkka a přidáme k rizotu, dochutíme pepřem a ozdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.