Tousty obložené srnčími filety

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Srnčí maso nakrájené na plátky osmažíme v horkém margarínu ze všech stran na středním ohni 3-6 minut, osolíme, opepříme, zabalíme do alobalu a necháme 5 minut odpočinout.
  • 2
    Toastový chléb nasucho opečeme a ještě horký potřeme silnou vrstvou brusinkového kompotu.
  • 3
    Maso nakrájíme napříč na tenké plátky a rozložíme na toasty. Upravíme na talíře a ihned podáváme s půlkou hrušky ozdobené petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.