Tousty obložené srnčími filety
40 min.
Ingredience
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 100gramůKompot hruškový
- 10gramůPetržel - nať
- 4krajíceChléb toastový
- 50gramůKompot brusinkový
- 400gramůSrnčí kýta
- 40gramůMargarín
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
10 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Srnčí maso nakrájené na plátky osmažíme v horkém margarínu ze všech stran na středním ohni 3-6 minut, osolíme, opepříme, zabalíme do alobalu a necháme 5 minut odpočinout.
- 2Toastový chléb nasucho opečeme a ještě horký potřeme silnou vrstvou brusinkového kompotu.
- 3Maso nakrájíme napříč na tenké plátky a rozložíme na toasty. Upravíme na talíře a ihned podáváme s půlkou hrušky ozdobené petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.