Tresčí filé s banány

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
23 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
6 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme asi 10 minut rozležet.
  • 2
    Potom filé osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce a rozkvedlaném vejci a nakonec ve strouhance.
  • 3
    Rozehřejeme větší část másla a olej, vložíme porce filé a po obou stranách smažíme. Vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 4
    Oloupané banány nakrájíme na šikmé plátky, rozehřejeme zbylé máslo a banány v něm osmahneme.
  • 5
    Připravené plátky banánů a okapané třešně poprášíme kari kořením a rozdělíme je na porce filé.
  • 6
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.