Tresčí filé s cibulí a pomerančem

25 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
9 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z pomeranče nastrouháme kůru a vylisujeme šťávu. Společně s oloupanou cibulí dáme do většího hrnce se 4mi lžícemi oleje. Ochutíme solí, pepřem, přivedeme k varu a na mírném ohni cca 8min povaříme.
  • 2
    Mezitím filé zaprášíme moukou, v pánvi rozpálíme olej a spolu s neoloupaným stroužkem česneku maso 2-3min z každé strany osmahneme. Poté vyjmeme, necháme okapat a přidáme do hrnce s cibulí. Povaříme ještě cca 1min a odstavíme.
  • 3
    Filé s cibulí rozdělíme na talíře, přelijeme omáčkou a posypeme nasekanou petrželkou. Dozdobíme pomerančovou kůrou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.