Tresčí filé s lilky

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
36 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce filé osolíme, posypeme mletou paprikou a vložíme do máslem vymazaného pekáčku.
  • 2
    Omyté lilky nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu, osolíme a necháme chvíli odležet. Plátky lilků vyjmeme a mírně osmahneme na pánvi na másle spolu s nakrájenými rajčaty a paprikami. Zeleninu přidáme k porcím filé a vše zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
  • 3
    Česnek rozetřeme se solí a smícháme s nasekanou petrželkou. Směsí posypeme hotový pokrm.
  • 4
    Podáváme s čerstvým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.