Tresčí filé s lilky
40 min.
Ingredience
- 1000gramůFilé z aljašské tresky
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 3kusyLilek
- 150gramůMáslo čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 6kusůRajčata
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
36 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce filé osolíme, posypeme mletou paprikou a vložíme do máslem vymazaného pekáčku.
- 2Omyté lilky nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu, osolíme a necháme chvíli odležet. Plátky lilků vyjmeme a mírně osmahneme na pánvi na másle spolu s nakrájenými rajčaty a paprikami. Zeleninu přidáme k porcím filé a vše zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 15 minut.
- 3Česnek rozetřeme se solí a smícháme s nasekanou petrželkou. Směsí posypeme hotový pokrm.
- 4Podáváme s čerstvým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.