Tresčí filety s citrusovou omáčkou

28 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
10 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky osolíme a opepříme. Červenou cibuli nakrájíme na tenké plátky, pažitku posekáme na jemno. Kumkvaty omyjeme, pokrájíme na tenké plátky, vložíme do misky, přisypeme cibuli, pažitku třtinový cukr, ochutíme sojovou omáčkou, mletým pepřem, zalijeme limetkovou a pomerančovou šťávou, necháme dvě hodiny uležet. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme filety (nejdříve kůží dolů), osmažíme z obou stran do zlatova.
  • 2
    Filety upravíme na talíře, doplníme dušenou rýží a přelijeme omáčkou z misky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.