Treska dušená s rajčaty a celerem

40 min.
Portugalsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
32 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z tresky nakrájíme na menší kousky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme, řapíkatý celer nakrájíme na nudličky, rajčata scedíme, lístky estragonu posekáme najemno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli s česnekem, osmahneme, přidáme řapíkatý celer, orestujeme, přidáme rajčata, kapary, osolíme, opepříme, podlijeme vývarem a dusíme asi 10 minut. Přiložíme kousky ryby, piniová semínka a dusíme dalších 10 minut.
  • 3
    Pokrm upravíme na talíře a posypeme estragonem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.