Treska na bylinkách

75 min.
Řecko
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
53 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kolečka, rajčata nasekáme nadrobno, česnek na plátky, kopr, mátu, celer a petrželku nasekáme. Z tresky vykrojíme 6 steaků.
  • 2
    Na oleji necháme zezlátnout cibuli, přidáme rajčata, česnek, cukr, kopr, mátu, celer, petrželku a 310 ml vody, sůl a pepř. Směs vaříme 25 minut, až se omáčka zredukuje na 1/3.
  • 3
    Rybí steaky povaříme 10 minut doměkka. Pak přidáme citronovou šťávu a necháme je 20 minut odležet.
  • 4
    Tresku podáváme s omáčkou a bylinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.