Treska na celeru

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrozinky necháme bobtnat 15 minut ve vlažné vodě. Očistíme žebra celeru a pokrájíme na tyčinky. Oloupeme cibuli a pokrájíme.
  • 2
    V pekáči vaříme 8 minut olej s 2 dl vody a pokrájeným celerem a cibulí, tekutinu osolíme a opepříme. Přidáme osolené rybí plátky, vypeckované olivy, piniová semínka, scezené a pokrájené hrozinky a celerovou nať.
  • 3
    Zakryjeme pekáč hliníkovou fólií, dáme do předehřáté trouby na 180 °C a necháme 15-20 minut rybí plátky podusit. Po vytažení z trouby přemístíme na servírovací mísu, přelijeme omáčkou a hotový pokrm podáváme na stůl.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.