Treska na šalotce nakyselo
50 min.
Ingredience
- 500gramůŠalotka
- 1,2decilitryOlej arašídový (podzemnicový)
- 1,5decilitryOcet rýžový
- 250mililitrůVývar zeleninový
- 1gramBobkový list
- 3gramyHořčice
- 2gramyHřebíček
- 3gramyZázvor mletý
- 5gramůPepř černý mletý
- 2kusyChilli paprička
- 4gramyTymián sušený
- 9gramůSůl
- 10gramůCukr třtinový
- 500gramůFilé z aljašské tresky
- 20gramůSolamyl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
33 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Šalotku nakrájíme na proužky a ve woku smažíme 6 minut v arašídovém oleji. Přidáme koření, ocet, sůl, cukr a zalijeme vývarem. Vaříme zakryté 10 minut.
- 2Rybí maso osušíme, nakrájíme na proužky a obalíme ve škrobové moučce. Vložíme do cibulového základu a na mírném ohni povaříme 6 minut za občasného promíchání.
- 3Podáváme v misce nebo hlubším talíři.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.