Treska na šalotce nakyselo

50 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
33 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku nakrájíme na proužky a ve woku smažíme 6 minut v arašídovém oleji. Přidáme koření, ocet, sůl, cukr a zalijeme vývarem. Vaříme zakryté 10 minut.
  • 2
    Rybí maso osušíme, nakrájíme na proužky a obalíme ve škrobové moučce. Vložíme do cibulového základu a na mírném ohni povaříme 6 minut za občasného promíchání.
  • 3
    Podáváme v misce nebo hlubším talíři.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.