Treska plněná šunkou a sýrem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
709 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
44 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
456 mg
Cukr
639 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze 100g másla a z hladké mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji smetanou a necháme vychladnout. Vmícháme žloutky, na kostičky nakrájený sýr, nadrobno nakrájenou šunku, sůl a pepř. Zahřejeme, aby se sýr roztavil a vznikla hladká směs. Očištěné a omyté tresky urovnáme do zapékací mísy bříškem vzhůru a naplníme je připravenou směsí. Ryby pokapeme rajčatovým protlakem a navrch položíme vločky zbylého másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut. Upečené tresky posypeme nasekanou petrželkou. Vhodnou přílohou je čerstvý chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.