Treska po italsku
50 min.
Ingredience
- 800gramůTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžíceOlej olivový
- 4lžíceSýr Parmezán
- 2lžíceStrouhanka
- 50gramůMáslo čerstvé
- 4kusySardelové řezy
- 1kusCitrony
- 8stroužkůČesnek
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
396 mg
Postup přípravy
- 1Tresku omyjeme ve studené vodě, osušíme a nakrájíme na porce. Marinujeme ji v soli, pepři, citronové šťávě a troše česneku.
- 2Porce ryby obalíme v mouce a vložíme je do pekáčku na rozehřátý olivový olej. Každou porci pomažeme utřeným česnekem, posypeme nasekanými sardelemi, nastrouhaným parmezánem, strouhankou a vločkami másla.
- 3Tresku pečeme v troubě dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.