Treska po italsku

50 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
491 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
26 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
396 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tresku omyjeme ve studené vodě, osušíme a nakrájíme na porce. Marinujeme ji v soli, pepři, citronové šťávě a troše česneku.
  • 2
    Porce ryby obalíme v mouce a vložíme je do pekáčku na rozehřátý olivový olej. Každou porci pomažeme utřeným česnekem, posypeme nasekanými sardelemi, nastrouhaným parmezánem, strouhankou a vločkami másla.
  • 3
    Tresku pečeme v troubě dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.